Tatin-torta

írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
DSC 1079
Hozzávalók:
5 db nagy alma,
7 dkg vaj,
185 g finomkristálycukor,
tejszín.

A lepénytésztához:
200 g finomliszt,
csipet só,
150 g sótlan vaj, kis kockákra vágva,
1 tojássárgája.
almatorta montazs 01
Elkészítés:

Register to read more...

Spenótos lasagne

írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
DSC 5103
Hozzávalók
12 lasagnelap,
30 dkg friss vagy fagyaszott spenót,
0,5 kg tehéntúró,
2 doboz hámozott konzervparadicsom,
75 g reszelt sajt,
10 g parmezán,
Só, bors, fokhagyma, szerecsendió, oregánó, bazsalikom.
spenotmontazs
Elkészítés

Register to read more...

Spárga rétestésztában

írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
DSC 5183

Hozzávalók 4 személyre
1 csomag, három rétegű réteslap,
9 szál zsenge zöld spárga,
20 dkg túró,
10 dkg császárszalonna,
2 nagy gerezd fokhagyma,
5 dkg vaj,
5 dkg parmezán,
só.

Register to read more...

Eper froszti

kesz frostieHozzávalók:

Konyhai aprítógép,
40-50 dkg fagyasztott eper,
Porcukor, vagy méz, ízlés szerint
Tejszín, tej, ízlés szerint,

Register to read more...

More Articles...