DSC 1864
Barbival tizenkét éve dolgozom együtt, ritka, hogy két ilyen pocsék természetű ember, ilyen jól kijöjjön egymással. A munkában jellemzően nem rajongunk túl semmit, példa nélküli eredmények láttán szemünk sem rebben, nyilván szédületes lehet velünk dolgozni. Így csodaszámba megy, ami a héten történt: megterítettünk egy asztalt, főztem egy menüt, lefotóztunk mindent, és amikor végeztünk, nem szóltunk semmit, megtapsoltuk magunkat. Hát, remélem, nem csak mi hisszük, hogy jó lett, amit csináltunk.


DSC 2060
A tavaszi virágtrend a ranunkulusz, ezt onnan lehet tudni, hogy Andie McDowell az egyik ABC showban valamelyik nap azt mondta Erica Dashernek, hogy teremtsen elő egy köteg ranunkuluszt a fotózáshoz, nem érdekli, hogy honnan, szerezze meg, kérjen kölcsön. Vagy lopjon. Ha abban a filmben, ahol Birkin táskák és az új Diane von Furstenberg kollekció forog közkézen valaki kisóhajtja a ranunkulusz szót, akkor azt a virágot rá kell tenni az asztalra, ebbe jobb, ha mindannyian belenyugszunk.
DSC 2067
Barbarától ezúttal két, locsolókanna alakú vázát, és a tavaszi kollekció színeit kaptam inspirációként a terítéséhez. Azt állította, hogy a bíborkát jól kiegészítené a hortenzia, ebben igaza lett. A most következő képeken az orgona lila, ciánkék, bíbor, rózsaszín, sárga és fűzöld tavaszi trendszínek együtt láthatók az Asztalon. Tessék, csak tessék.
DSC 2008
osszkep 01DSC 1987
A kis tányérdísszel a héten már találkozhattunk, tojásból cserépből és ranunkuluszból készült, útmutatója itt megtekinthető meg
osszkep 02
DSC 1879
DSC 1991DSC 1963DSC 2040
DSC 2075
DSC 2019
Húsvéti menü
A tradicionális ünnepi ételek mellé itt van egy menüsor, ami a tavasz ízeit hordozza, egyben valószínűsíti a nyár eljövetelét. A tavaly lefagyasztott zöldségekből és gyümölcsökből terveztem a bárány bélszín köré, ha valakinek alkalma lesz, próbálja ki ezt az ételsort ebben az összeállításban egyszer, nem fogja megbánni. 

 A menü:
>>> Spárgakrémleves, buggyantott tojás, pirított baguette,
>>> Bárány bélszín, yorkshire puding, vajas zöldségek, mentazselé,
>>> Epertorta, vaníliafagylalt, mimóza koktél.
 Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Üdvözlettel
Judit